Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
23. januar kl. 13:17

Koronavirus - testing - vaksinering - regler

  KLIKK HER 

. clear
Melding

Er du arbeidsgiver og lurer på noe om permittering?

Les mer/skjul info
Rådhuset

Nytt om bedriftsnettverk

Interimstyre i bedriftsnettverk har hatt møte 22. juni som oppfølging fra frokostmøtet for næringslivet i Rælingen rådhus 14. juni i år. Vi har blitt enige med interimstyret om å komme tilbake med ny dato for et møte seinere i høst. Dette for å få landet en felles strategi for innhold i bedriftsnettverket. Gikk du glipp av møtet 14. juni og lurer på hva som skjer?  Vedlagt i artikkel fra frokostmøtet finner du presentasjon og referater fra møtene.

Bedriftsnettverk

Et interimstyre for et bedriftsnettverk ble opprettet på frokostmøte for næringsliv i Rælingen 14. juni 2016. Et første møte ble avholdt 22. juni. Neste møte i bedriftsnettverk blir 21. september kl. 08.00-10.00 i Rælingen rådhus. Agenda for møtet kommer over sommeren.  Ved  å få i gang bedriftsnettverket er næringslivet i Rælingen godt rigget når kommunen oppretter et næringsråd.

Frokostmøte for bedrifter 14. juni 2016

Frokostmøte for bedrifter hadde godt fremmøte

Vi er godt fornøyd med at 40 bedriftseiere i Rælingen kom på frokostmøtet tirsdag 14. juni. Det lover godt for etablering av bedriftsnettverk og næringsråd, sa ordfører Øivind Sand. Rådmann Eivind Glemmestad innledet om Fjerdingby sentrumutviklingen, og det var informasjon om bedriftsnettverk ved Steinar Kristensen fra Innovasjon Gardermoen. Kommunalsjef Mette Aasrud rundet av om hvordan vi kan få til mer dialog mellom kommunen og bedriftene fremover.